Däck

Vi hjälper er med:

Däckhotell

Däckhotell.....

Däckskifte

Däckskifte....

Däckförsäljning

Däckförsäljning....


Däckhotell

Alla bilar behöver en varsam men regelbunden tvätt för att må bra. 

Vi tvättar för hand på ett skonsamt sätt med noga utvalda produkter. I samband med tvätt går vi igenom lacken och rutor för att upptäcka eventuella skador. Vi kan även ge förslag på lämpliga åtgärder.  Vi tvättar alltid för hand med miljövänliga produkter och med ett väl avvägt högtryck för bästa resultat. Prova gärna vår utvändiga tvätt och för dig som vill tvätta bilen regelbundet finns förmånliga klippkort.

Rekond

Rekond är förkortningen av rekonditionering och innebär att vi tvättar och gör rent bilen både invändigt och utvändigt. Till exempel ingår handtvätt, fönsterputs, dammsugning, tvätt av gummimattor, polering och vaxning med mycket mera. Syftet är att få nybilskänslan tillbaka. Detta kan hjälpa till att öka priset vid eventuell vidareförsäljning. Vi rekommenderar minst en rekonditionering per år.

Motortvätt

Alla bilmotorer blir för eller senare lite smutsiga. Hos oss kan du få motorn tvättad och hela motorummet rengjort från olja, vägsalt och smuts. Motorn rengörs och vi applicerar ett motorvax som skyddar inför framtiden. Vi kontrollerar även att slangar och kablar är hela i samband med motortvätten.

>